SELSKAP

KOLDTBORD

Pris: 298,- (pr. pers)


Roastbiff & Hjemmelaget Remulade
Einerøkt Laks & Eggerøre
Aioli
Brød
Kreolmarinert Kyllingbryst
Grønnsalat
Brokkolisalat med bacon
Urtebakt hvitfisk
Svinestek & Kald surkål
Rancherodressing
Spekemat & Potetsalat
Varmrøkt Ørretsalat
Fylte Egg med Reker
Smør

SELSKAPSMENY

Forretter

Oksehalesuppe - Fiskesuppe - Varmrøkt ørretsalat

Pris: 119,-


Hovedretter

HJORTEMEDALJONG

Dagens grønnsaker. Urtebakt perlepotet og viltaus. (M, SS)

Pris 325,- for ytrefilet


KVEITE

Asparges, gulrot, duchessepotet og soyasjy. (E, F, G, M, SS)

Pris: 295,-


SENNEP- OG HONNINGBAKT SVINENAKKE

Ratatouille, perlepotet og rødvinssaus. (SS)

Pris: 285,-


HELSTEKT YTREFILET

(Transjert ved bordet) Dagens grønnsaker, duchessepotet og peppersaus. (E, M, SS)

Pris: 325,-

ALLERGENKODER:

B - Bløtdyr E - Egg F - Fisk G - Gluten M - Melk N - Spor av nøtter N1 - Hasselnøtt N2 - Pistasje N3 - Pinkekjerner SS - Sulfitter og svoveldioksid S - Selleri SD - Skalldyr

Alle våre retter kan inneholde spor av sulfitter og svoveldioksid

Ønsker du å bestille selskap?

Her kan du skreddersy din bestilling. Vi kontakter deg og gir deg et tilbud!

Er det noen tilpassninger eller ønsker så ikke nøl med å ta kontakt!